Znarok pidi poolfinaalis Rootsiga vastaste abitreenerile Rikard Grönborgile tehtud ebasündsate žestide eest finaali tribüünilt vaatama ning poleks tohtinud talle määratud karistuse kohaselt mängijatega enne ega kohtumise ajal mingilgi moel tegemist teha. Samuti keelati tal osa võtta mängujärgsest tseremooniast, kuid Znarok tuli siiski jääle mängijatega 5:2 võitu tähistama.

"See on hale," ütles endine Rootsi hokitreener ja TV4 kommentaator Leif Boork.

"Kurb, et venelased reegleid ei austa. See on kahetsusväärne ning sellel ei tohiks lasta juhtuda. Rahvusvaheline Jäähokiliit peaks võimalikult kiiresti sekkuma," lisas endine mängija ja praegu treeneriametit pidav Niklas Wikegard.

Soome hokiliidu juht ja Rahvusvahelise Jäähokiliidu asepresident Kalervo Kummola rääkis Iltalehtile, et andis mängu ajal kohtunikele Znaroki tegudest teada, lootes, et lätlane võtab juhtmed kõrvast. Aga Znarok ei teinud seda.

"Kuulsin sellest ja võtsin koheselt ühendust kohtunikega. Kui Znarok seda kolmandal perioodil veel tegi, siis on see vastuvõetamatu," ütles Kummola.

Ühtlasi võttis Kummola üles kohtunike teema, mis talle kogu MM-i jooksul tuska valmistas. "See on olnud nii halb, et nüüd on järelemõtlemise aeg. MM-ile ei tohi värvata koolipoisse Saksamaalt ja USA-st. Mängijad on professionaalid, mistõttu ei tohiks kohtunikud nii viletsad olla."

Kummola lisas, et tulevikus peaks MM-ile vilistama palkama kohtunikke tippliigadest NHL-ist ja KHL-ist.