Pantrid elavdavad Eesti jäähoki meistrivõistlusi, kasvatades meeskondade arvu viieni. Seda kinnitab ka Eesti Jäähoki Liidu kodulehekülg, kus on värskelt avaldatud meistrivõistluste ajakava. Kodune liiga stardib 17. septembril Kohtla-Järve ja tiitlikaitsja Tartu Kalev-Välk vahelise matšiga. Vaata ajakava täpsemalt

Pantreid hakkab juhendama tandem Olle Sildre - Kristjan Adami. Mõlemad mehed kuulusid klubi loomisel 2001. aastal mängijate ridadesse. Sildre sõnul loodetakse uue tulekuga parandada jäähoki üldist kuva Eestis ja tekitada Tallinnas kahe klubi intriig. "Tahaks, et jäähoki oleks noorte hulgas in ja popp. Tegu on äärmiselt haarava mänguga ja seda me uue tulekuga näidata tahamegi."

Laupäeval, 10. septembril peavad Pantrid Premia jäähallis sõpruskohtumise Espoo Blues A-juunioridega, kes saavutasid kevadel Soome meistrivõistlustel hõbemedalid. Samasse meeskonda kuulus Robert Rooba, keda näeb mängimas ka Tallinnas. Kohtumine algab kell 17.30, perepilet maksab 10 eurot ja üksikpilet täiskasvanule 5 eurot.