See on summa, mille liiga oleks teeninud, kui hooajaeelseid mänge poleks ära jäetud. Nimetatud number on aga kindlasti suurenemas, sest peagi teatatakse ametlikult ka esimeste põhihooaja mängude tühistamisest.

Liiga ja mängijate ühendus istusid teisipäeva hommikul uuesti läbirääkmistelaua taha, kuid ruumist väljudes teatas Daly, et arengusammudest paraku rääkida ei saa.

NHL tahab mängijatele minevat hokiga seotud tulude protsenti vähendada eelmise hooaja 57 pealt 43 protsendini. Liiga viimane pakkumine oli 47, kuid mängijad pole nõus numbriga alla 52 protsendi.

Praeguseks hetkeks on rohkem kui sada mängijat leidnud endale mängupaiga Euroopas. Teisipäeval allkirjastasid teiselpool ookeani lepingud näiteks Zdeno Chara (HC Lev Praha, KHL), Patrice Bergeron (HC Lugano, Šveits), Matt Duchene (Frolunda, Rootsi) ja Jamie Benn (Hamburg, Saksamaa).

NHL-i mängude puudumisel on USA telekanal ESPN3 plaaninud oktoobri lõpus ekraanile lasta viis KHL-i kohtumist. Samasugust plaani hauvad ka Kanada telekanalid.