Rooba räägib filmis oma senises hokiteest, eeskujudest, teest tippu, tulevikuplaanidest, Eesti Hoki arenguvõimalustest ja paljust muust huvitavast. Taustaks kõlab Robert Rooba valikul Reketi muusika.

Avaldatav videoepisood kuulub Vita Pictura poolt toodetavasse lühikestest dokumentaalfilmidest koosnevasse veebisarja, mille iga episood tutvustab ühte omal alal tuntud persooni, jäädvustades läbi kaamerasilma selle inimese igapäevaelu ning andes hea ülevaate tema saavutustest ja tulevikuplaanidest.

Enne Robert Rooba episoodi on Vita Pictura avaldanud lühidokumentaalfilme Roomet Säälikust, Grind üritustesarjast ja Shromikust. Kogu sarjaga saab tutvuda Vita Pictura Youtube'i kanalil.

Vita Pictura on 2012. aastal Eestis asutatud videoproduktsiooniga tegelev ettevõte, mis tänaseks tegutseb mitmes riigis üle maailma (Ühendkuningriik, Soome, Prantsusmaa, Rootsi, Hispaania, Eesti ja Läti). Vita Pictura toodab igapäevaselt reklaam- ja muusikavideoid ning aftermovie'sid erinevatest valdkondadest klientidele.