Soome meedia andmetel on klubi teinud legendaarsele ründajale 10 miljoni dollari ehk 7,5 miljoni euro suuruse pakkumise, millega 1988. aastal NHL-i draftis valitud soomlasest saaks palga poolest KHL-i teine mees. Vaid Peterburi SKA supertähe Ilja Kovaltšuki teenistus oleks Selännest õige natuke suurem, 7,7 miljonit eurot. 

Samas pole kahtlustki, et juba Selänne nimi ise on Soomes niivõrd kõva firmamärk, et ainuüksi tema särkide müügist teeniks Jokerit uuel hooajal kümneid tuhandeid eurosid.

Ka NHL-is ei teeninud Selänne kunagi nii suurt palka. Ametlike andmete põhjal oli tema teenistus suurim hooajal 2001-2002, kui San Jose Sharks maksis talle 9,5 miljonit dollarit (7,1 milj. eurot). Tõsi, suuri boonuseid, mis NHL-is edu puhul kaasnevad, nendes numbrites kajastatud pole.

Jokerit on valmis sõlmima Selännega ka lepingu, mille alusel peaks 21 hooaega NHL-is mänginud mees osalema ainult meeskonna kodumängudel Helsingis. Sel juhul teeniks pealinnast pärit Selänne poole väiksema summa ehk 3,75 miljonit eurot.

Ent Selänne karjääri jätkumine pole veel sugugi selge. Vanameister tegi lõpparve küll NHL-is mängimisega, kuid võimalikku Jokerite varianti pole ta veel kinnitanud ega ümber lükanud. Viimati mängis Selänne Soomes hooajal 1994-1995, kui Põhja-Ameerika profiliigas oli tööseisak.