Eilses Eesti Päevalehes rääkis endine suusataja Olle, et kolm ülekannet, mis ta oli dopinguainete müüki tunnistanud Tartu arstile Vitali Bernatskile ja tema pojale Aleksandrile teinud, kujutasid endast laenu. „Ma hästi ei mäleta, ühe selgitus oli vist laen ja kahe selgitus ülekanne. Võib-olla oli selgituseks ka mingi kokkulepe,“ rääkis Olle, kes oli enda sõnul Bernatskile teinud kokku ülekandeid 25 000 krooni ulatuses.

„Minu pojal polnud mitte mingisuguseid kokkupuuteid Ollega, kui mitte arvestada üht äritehingut. 11. aprillil 2008 ostis Raul Olle mu poja firmast Tallinnas 30 000 krooniga Kirby tolmuimeja.“

Kuid Raul Olle ju väidab, et ta on teinud teile kolm rahaülekannet, kokku 25 000 krooni eest ja et üks nendest ülekannetest tehti teie poja nimele?

„Olle räägib muinasjutte! Ja kes teile üldse ütles, et neid ülekandeid oli kolm? Mul on kviitung ka veel neljanda ülekande kohta. Need ülekanded toimusid enamjaolt talvekuudel,“ rääkis Bernatski ja tõi näiteks, et üks ülekanne oli toimunud näiteks 2003. aasta jaanuaris.

Enam konkreetsemaks ei soovi Vitali Bernatski minna. „Ma olen niigi teile liiga palju rääkinud. Kõik need materjalid edastasin ma esmaspäeval ka Eesti Antidopingu komisjonile. Kui tuleb uus komisjoni istung, siis pärast seda ma võin rääkida.“