Värskelt maha sadanud lumel peetud tagaajamisvõistlus oli olude tõttu aeglane ning võidu võttis justkui omaette klassist sõidukiirust näidanud Anna Ulvensoen Norrast, edestades 34 sekundiga Sanna Pusa ja 51 sekundiga Sonja Mörskyt (mõlemad Soome).

Võistlusele kolmandalt positsioonilt startinud Daisy Kudre (Tartu Ülikool) jäi parimatele alla sõidukiiruses ning tegi ka mõned vead, kuid oli üldjoontes rahul: "Hommikul maha sadanud värske lumi tegi olud raskeks ja aeglaseks ja kuna mu füüsiline vorm pole hetkel väga hea, siis oli tegu minu jaoks väga raske võistlusega. Siiski ei andnud ma alla ja hoolimata väikestest vigadest lõpetasin heal positsioonil.“

Võistlusele neljandalt kohalt startinud Evely Kaasiku (Estonian Business School) möödus rajal küll vahepeal Daisy Kudrest ja sõitis kindlamalt kui eile, kuid umbes 40 sekundiline orienteerumisviga raja esimese kolmandiku lõpus jättis ta lõpuks ikkagi Kudrest tahapoole. Vahe jäi finišis 3 sekundit. Kolmanda eestlannana stardis olnud Kaisa Sander (Tartu Ülikool) sai jälitussõidus 15. koha.

Meestest läks esimesena rajale viimast aastat üliõpilaste hulgas võistlev maailma edetabeli juht Stanimir Belomazhev Bulgaariast, kes juba distantsi esimesel poolel suurendas jälitajate ees edumaad ning võitis ajaga 33.01 kindlalt kuldmedali. Hästi läks ka soomlastel, kes said hõbe- ja pronksmedali. Tero Linnainmaa oli ajaga 33.25 teine ja Jyri Uusitalo ajaga 33.31 kolmas. Tubli jooksu tegi ka lätlane Raivo Kvlenieks, kes eilselt seitsmendalt kohalt tõusis neljandaks, kaotades pronksmedali vaid sekundiga. Meie meestest sai Rimmo Rõõm (Tartu Ülikool) 21. ning Andres Saal (Eesti Lennuakadeemia) 22. koha.

Laupäeval on Tuulas puhkepäev ning pühapäeval jätkatakse sprinditeatega segavõistkondadele. Võistlused lõppevad esmaspäeval lühirajavõistlusega.