Eile loositi 75 laudurit nelja eelvooru, igas 18-20 sõitjat. Paalo startis viimase sõitjana neljandas, tasemelt kõige tugevamas eelvoorus, nagu päeva lõpuks selgus. Igast eelvoorust pääses otse finaali kaks paremat ning 4 järgmist kohta andsid võimaluse võidelda finaalikoha eest homses poolfinaalis. Sulev sai oma eelvoorus 79 punktiga 4. koha ning pääses homsesse poolfinaali. Teenitud skooriga oleks Sulev esimeses või teises eelvoorus otse kahe parema seast finaali pääsenud.

Sulev startis pikale veninud ootamise järel oma esimesele sõidule, mis lõppes peaaegu katastroofiga. Teisel hüppel trikiga double backflip indy kukkus Sulev napilt, kuna võttis liiga palju hoogu ja pidi selle tõttu loobuma ka kolmandast hüppest, kuid jätkas siiski sõitu. Pika raja lõpus viimasel obstaaklil (hüpe-toru kombineeritud) kukkus Sulev aga üsna rängalt, tehes trikki backside 360 out ja maandudes liialt esijalale, kust edasi tugevalt õlale prantsatas. Õlga ja rindkere tabanud löök oli sedavõrd tugev, et Sulevil oli paar minutit probleeme hingamisega, jätkamine oli sel hetkel väga suure küsimärgi all. Esimese sõidu 11 punkti andsid oma eelvoorus alles eelviimase koha ning selleks, et kuue parema hulka pääseda oli vaja juba väga kõrgetasemelist esitust, sest konkurendid olid teises sõidus väga kõvad skoorid ette teinud. Siiski kogus Sulev end 30 minutiga ja läks oma teisele võistluslaskumisele õla ja roiete valu trotsides, et end kehvast olukorrast päästa.

Võistlusrada koosneb siin kolmest suurest hüppest ja neljast platoost, millel mitmed erinevad obstaaklid. Sulev päästis päeva järgmiste trikkidega oma teises suurepärases ja maailmatasemel sõidus: esimesest hüppest frontside 720 melon, teisest hüppest double backflip indy, kolmandast kõige suuremast hüppest üleeile treenignutel maandutud Eesti esimene backside double cork 1080 mute. Seejärel boksile 50-50 frontflip out, down flat down boksile esikandi frontside 270 transfer, step-up step-down lumest obstaaklile frontside 180 peale switch backside 180 maha ning viimases suure hüppega toruobstaaklile 50-50 backside 180 välja.