Naiste arvestuses tulid Eesti meistriteks Kertu Saarepuu ja Kaija Udras Võru Suusaklubist, neile järgnesid 19,95 sekundilise kaotusega Liis Kalda ja Kristina Šmigun-Vähi Oti Spordiklubi I võistkonnast, vahendab suusaliit.ee

Pronksmedalile sõitis end Oti Spordiklibi II võistkond koosseisus Anette Veerpalu ja Triin Ojaste (kaotus võitjale + 32,97). Triin Ojastele ja Anette Veerpalule kuulus ka Eesti meistritiitele N20 vanuseklassiis.

Meeste sprinditeates võitsid meistritiitli Tartu Suusaklubi esindajad Vahur Teppan ja Peeter Kümmel.

Hõbemedalid kuulusid Jaak Maele ning Eeri Vahtrale Oti Spordiklubi I võistkonnast, kaotust võitjale kogunes +8,67 sekundit. Kolmas koht ning pronksmedalid teenisid Martti Himma ja Aivar Rehemaa Sparta Spordiseltsist (+15,57).

N18 vanuseklassis olid täna kiireimad Tartu Suusaklubi esindajad Piret Pärnik ja Kati Tammjärv, neile järgesid Kristiine Lauri ja Mariliis Aasa Võru Suusaklubist (+7,55) ning Kristiina Haikara ja Kristi Urm Nõmme Sordiklubist (+11,89).

M18 vanseklassi meistritiitli võitsid Gunnar Kruus ja Karl Laasik Oti Spordiklubist, 3,55 sekundilise kaotusega said hõbemedali Siim Karukäpp ja Janari Rajas Marguse Suusaklubist. Pronksmedalid kuulusid Tartu Suusaklubi II võistkonnale koosseisus Martti Rell ja Martin Ling.

Homme on Haanjas kavas teatesõidud. Naiste 3x5 km teatesõidu start on kell 11.00 ja meeste 3x10 km start kell 12.00.