Kvalifikatsioonis oli Eesti meestest täna kiireim Siim Sellis, kes sõitis välja päeva 17. aja, kaotades ajasõidu kiireimale Timo Andre Bakkenile Norrast 4,72 sekundiga. Veerandfinaalidesse edenesid ka 21. aja saanud Marko Kilp (+5,94) ja 24. Kein Einaste (+6,12).

Einaste ja Sellis kahjuks oma veerandifnaalidest edasi ei pääsenud ning nii jäi ainsa eestlasena võistlustulle Marko Kilp, kes jõudis välja finaali. Finaalis tuli Kilbil viie norraka kõrval leppida viimase ehk 6. kohaga. Etapivõit läks Emil Nyensile kaasmaalaste Timo Andre Bakkeni ja Even Northugi ees. Kein Einaste lõppkohaks jäi täna 23. ja Siim Sellisel 28.

Naiste kvalifikatsiooni näitas väga head minekut Triin Ojaste, kes sõitis välja päeva teise aja, kaotades kiireimale Kathrine Rolsted Harsemile vaid 0,93 sekundiga. Teise eestlannana jõudis 30 parema hulka Piret Pormeister (28. +10,54), kes aga edasisest võistlemisest loobus.

Oma veerandfinaalis ületas Ojaste finišijoone neljandana ning nii jäi eestlanna lõppkohaks täna 16. Finaal oli Norra ja Rootsi siseasi, kus võitjaks tuli Kathrine Rolsted Harsem rootslanna Jonna Sundlingi ja kaasmaalanna Kari Vikhagen Gjeitnesi ees.

Homme sõidetakse Jõulumäel vabatehnikasprindid.