Värskel olümpiaalal võistles hooaja esimesel EK võistlusel sisehallis kokku 66 meest. Visnap näitas kõrget taset juba kvalifikatsioonides, kus ta 16 finalisti seas parima tulemusega esimeseks platseerus.

Finaalides oli Mario peale esimest vooru veel 2. kohal. Teises voorus näitas aga kohalik hollandlane Joris Owerkerk grammikese paremat sõitu võttes kokkuvõttes 2. koha.Esikoht läks samuti kohalikule Jesper Kickenile, kes sisehallis asuval nõlval igapäevaselt treenib.

Klubi RXT ja Eesti lumelauatiimi peatreener Priidik Vesi: "Võistluste tase oli kõrge ja finaalis olid 8 esimest üsna võrdsed. Mariol õnnestus täna hästi, planeeritud võistlusõit õnnestus vigadeta järjest kuuel korral. Hooaja alguse kohta on see väga hea. Kahest päevast siin treenides jäi küll pisut väheks, kuid oleme tulemusega väga rahul."

Mario Visnap: " Rajal oli 3 reili ja 2 hüpet. Sisehalli hüpped on väiksed. Täna olid minu trikid esimesest hüppest frontside 540 mute grääbiga, teisest hüppest switch backside 900, kinked reililt 270 switch frontside boardslide, sirgelt reililt switch backside 50-50 cab out ja rainbow reilile backside blunt."

Priidik Vesi: " Järgmiseks planeerime paari treeninglaagreid Soomes ja seejärel võistleme MK etapil Sotšis veebruari alguses. Plaan on kaasa teha kogu olümpiakvalifikatsiooni karussell pargisõidu MK etappide näol ja kvalifitseeruda olümpiale."

Eestlastest pääses veel finaali Madis Bachmann, kes oli hooajal alles esimest korda lumel.

Matis Maltsar lõpetas väga hea 19. kohaga. 16 aastane Kert Talu (Klubi RXT) oli 51. ja võistlus ebaõnnestus täielikult Martin Maltsaril, kellele jäi lõpptulemus 55. koht.