"Täna siin tippspordist lahkumisest teatades tahan kõigi nende aastate lõppematu kannatlikkuse ja toetuse eest tänada oma vanemaid ja õde; Kristjani, kes on olnud nii suurepärane mänedžer kui ka toetav kaaslane; Viktoria Krisi, kes andis mulle jõudu veel aastaks tippsporti naasta. Tahan tänada kõiki sponsoreid ja toetajaid, Eesti Suusaliitu ja Eesti Olümpiakomiteed, Eesti ajakirjanikke, kelleta ma ei oleks spordis jõudnud sinna, kuhu jõudsin," teatas Kristina.

"Kogu südamest tahan tänada Eesti rahvast ja fänne, kes kogu selle aja on mulle kaasa elanud ning mind toetanud, minuga koos juubeldanud või nutnud. Tänan teid kõiki!"

"Pärast tütre sündi tippspordis olnuna tean, et sporti ja perekonda ühildada on raske. Suusatades olen alati soovinud anda endast 200 protsenti. Ma ei ole rahuldunud kunagi kesiste tulemustega, olen alati soovinud olla tipus. Olümpiahõbedal oli oma hind – möödunud talvel nägin mõni päev oma last vaid mõne minuti. Pere on aga minu jaoks olulisim maailmas ja mida päev edasi, seda rohkem olen tunnistanud endale, et olulisem ka suusatamisest," lisas Kristina. "Otsustasin kuulata oma sisetunnet - valin oma pere ning ühtlasi lõpetan tippspordi."