Mae ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et ta ei saa juhatuse liikmeks asumist kinnitada. "Ametlikult ei ole ma veel vastust saanud. Hetkel ei kinnita," jäi Mae napisõnaliseks.

Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler ja SA Tehvandi Spordikeskuse nõukogu esimees Tarvi Pürn ei soovinud samuti Mae valimist kinnitada. Ta ütles vaid, et sihtasutus saadab homme selle kohta ametliku pressiteate.

Tehvandi spordikeskus kuulutas eelmise aasta 20. detsembril välja avaliku konkursi juhatuse liikme leidmiseks, kes vastutab sihtasutuse igapäevase töö ja strateegilise juhtimise eest. Alates 2005. aastast töötas sellel ametikohal Alar Arukuusk.

Täna teatas Pürn pressiteate vahendusel: "Selle aja jooksul on Tehvandil arendatud välja rahvusvahelistele nõuetele vastav võistluskeskus, mis on siia toonud nii rahvusvahelisi tippvõistlusi kui ka harrastajatele mõeldud suurüritusi. Kahtlemata väärib Arukuuse järjekindel töö nende võimaluste loomisel tunnustust."

Kristjan Karise kõrval sihtasutuse juhatuse liikmena alustav Mae toob Pürni sõnul asutuse juhtimisse uut hoogu ja värskeid mõtteid. "Tehvandi võistluskalendris on rahvusvahelisi suurvõistlusi kuni aastani 2022, mis loob head eeldused suurendada keskuses välisriikide koondiste laagritegevust. Samas ootab arendamist Kääriku spordikeskus ning seejärel ka Tartumaa tervisespordikeskus. See kõik nõuab juhatuselt oskuslikku strateegilist planeerimist ja läbirääkimisvõimet paljude osalistega. Ootused on kõrged," rääkis Pürn.