Võidu noppis ajaga 49.04 Rootsi paar Tove Alexandersson-Erik Rost, kes edestasid 19 sekundiga Venemaa paari Tatjana Oborina-Eduard Hrennikov.

Eesti esindusvõistkonnas startisid Daisy Kudre ja Mattis Jaama ning teises võistkonnas Doris Kudre ja Kevin Hallop. Esindusvõistkonnas tegid mõlemad võistkonnaliikmed mõned pisivead, mida kogunes kummalgi kolme etapi peale poole minuti jagu. Sprinditeadetes aga vigu ei andestata, ka väikesi mitte. Lõpptulemuseks aeg 52.40, kümnes koht kõigi võistkondade seas ja viies koht riikide arvestuses. Ettepoole jäid Rootsi, Soome, Venemaa ja Tšehhi võistkonnad.

Daisy Kudre kommentaar: „Rada oli füüsiliselt päris raske ning ka tehniliselt pigem keerukas. Kahjuks täna enda potentsiaali täiesti realiseerida ei suutnud, kuna mõlemad tegime raja peale kokku ca 30 sekundi jagu viga. Võistlus oli aga sellegipoolest huvitav ja võitlesime mõlemad lõpuni.“

Eesti teine võistkond Doris Kudre-Kevin Hallop lõpetas 12. kohaga. Kumbki võistkonnaliige ei teinud märkimisväärseid vigu ega halbu teevalikuid ning mõlemad jäid oma sõitudega rahule.