Eesti jõudis Rootsis toimuval MM-il kaheksa tugevama hulka. Norra võistkond avas mänguseisu esimeses voorus ühe punktiga, järgmises voorus võtsid aga Eesti mängijad kolm punkti ja asusid omakorda juhtima. Viga kuuendas voorus tõi Norra võistkonnale 3 punkti ja mängu seis pöördus vastaste kasuks. Vaatamata sellele jätkas Eesti paar oma mängu enesekindlalt ning juba järgmises voorus võeti samuti 3 punkti ja seis viigistati. Viimase otsustava vooru lõpetas Eesti curlingupaar punktiga vaatamata vastase viimase kivi eelisele.

Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver sõnas, et tegemist on väga olulise võiduga, mis tõi Eesti võistkonnale ka esimesed olümpiamängude kvalifikatsioonipunktid. “Norra võistkond on väga tugev ja asub maailma edetabelis neljandal kohal. Tänane mäng näitas, et meie noori sportlasi ei tohi alahinnata ükski vastane,” ütles Randver.

Esmakordselt Eesti curlingu ajaloos avanes Eesti sportlastel võimalus teenida kvalifikatsioonipunkte taliolümpiamängudel osalemiseks. Segapaaris curling kuulub alates 2018. aastast talimängude programmi ning tänavused maailmameistrivõistlused on esimene 2018. aasta taliolümpia kvalifikatsiooniturniir. Olümpiamängudele pääseb 8 tiimi, sealhulgas ka olümpiamängude võõrustajana Lõuna-Korea.

Üheksandad segapaaride maailmameistrivõistlused kestavad 23. aprillini, Eestit esindavad võistlusel Marie Turmann ja Harri Lill. Eesti võistkonna treeneriks on tunnustatud šotlane Brian Gray. Eestlaste seni parim saavutus pärineb 2015. aastast, mil jõuti segapaaris curlingu MM-il veerandfinaali ja saavutati 5. koht. Toona esindasid Eestit tiitlivõistlustel Maile Mölder ja Erkki Lill.