Eesti Curlingu Liidu presidendi Fred Randveri sõnul on pääs rahvusvahelistele võistlustele Eesti curlingu mängijatele suur tunnustus ja motivaatoriks alaga edasi tegeleda. „Curling on Eestis veel noor ala, seda mängitakse siin kõigest kümme aastat ning sportlastel on vaja nii kogemust kui ka motivatsiooni, mida kõrgetasemelised spordivõistlused kahtlemata pakuvad,“ sõnas Randver.

Noorte taliolümpiamängud toimuvad järgmisel aastal Norras, Lillehammeris. Eestit esindab võistlustel neljaliikmeline segavõistkond ehk võistlusjääle astuvad korraga kaks meest ja kaks naist. Kokku võtab taliolümpia curlingu turniirist osa 16 riiki.

Eesti oli esindatud ka 2012. aasta noorte taliolümpial Austrias. „Need poisid ja tüdrukud, kes esindasid Eestit Austrias, võistlesid ka möödunud nädalal lõppenud kodusel juunioride MM-il. Eesti juunioride naiskonna kapten Marie Turmann võistles Eesti naiskonna koosseisus ka Euroopa meistrivõistlustel. Loodame, et ka need noored mängijad, kes lähevad järgmisel aastal Eestit Norrasse esindama viivad Eesti curlingut veel pikalt edasi,“ avaldas Randver lootust.

Randveri sõnul on curling Eestis noor ja seni veel vähetuntud spordiala, kuid see kogub järjest enam populaarsust. Eestisse on loodud ka tipptasemel võimalused curlingu harrastamiseks vastvalminud Tondiraba jäähallis, kus on avatud kolme rajaga statsionaarne curlinguväljak ning lisaks saab curlingut jätkuvalt mängida ka Jeti jäähallis.