Segapaaride curlingu MMil võistleb tänavu 39 võistkonda olles jagatud viide alagruppi. Eesti segapaar mängib A alagrupis ja kohtub Brasiilia, Horvaatia, Valgevene, Soome, Ungari, Jaapani ja Läti koondistega. MMi esimeses mängus kohtub Eesti segapaar täna Brasiilia koondisega.

Võistkond treenib Martin Lille ja Brian Gray juhendamisel. Maile Mölder ja Erkki Lill esindasid Eestit segapaaris-curlingu MM-il ka 2015. aastal ning toona jõudsid nad veerandfinaali ja saavutasid 5. koha.

Tänavused maailmameistrivõistlused on 2018. aasta taliolümpiamängude teine kvalifikatsiooniturniir. Olümpiamängude kvalifikatsioonipunkte teenib 16 parimat võistkonda ning arvesse lähevad 2016. ja 2017 aasta MMilt teenitud punktid. Olümpiamängudele pääseb 8 maailma parimat tiimi, sealhulgas ka olümpiamängude võõrustajana Korea.

Praeguseks Marie Turmanni ja Harri Lille poolt 2016. aasta MMil teenitud seitsmele kvalifikatsioonipunktile peab teenima lisa ning võistkonnal Maile Mölder/Erkki Lill tuleb Kanadas saavutada vähemalt 6.-9. koht.

Heade tulemuste puhul ning juhul kui Eesti segapaaril õnnestub tänavu teeninda piisavalt kvalifikatsioonipunkte olümpiamängudele pääsemiseks, peetakse Eesti esinduse välja selgitamiseks kodumaine kvalifikatsioonivõistlus.

Kümnendad segapaaride curlingu maailmameistrivõistlused algavad 22. aprillil ja kestavad 29. aprillini.