Eesti sportlased alustasid mängu kindlalt ja panid kohe alguses vastased tugeva pinge alla. Juba esimeses voorus õnnestus Marie Turmannil ja Harri Lillel võita kolm punkti ning Eesti curlingu esipaari ülekaal oli selge juba enne viimast vooru. Suurim eestlaste edu oli 8:1, mängu teises pooles mäng võrdsustus, kuid algedu enam käest ei antud.

Harri Lill: "Alustada turniiri positiivse emotsiooniga kohe esimesest voorust on ülioluline. Olen kindel, et kõik võistkonnad suudavad turniiri vältel oma taset tõsta, ka suudavad turniiri edenedes võistkonnad paremini jääd lugeda ja kividest aru saada. Eileõhtune võit tuleb aga kiirelt unustada, sest täna ootavad meid ees kaks väga tugevat vastast."

Tänases päeva esimeses mängus kohtub Eesti paar Jaapani esindusega ning õhtuses voorus võistluse tugevamate võistkondade hulka kuuluva Venemaa koondisega. Kui Venemaa võitis oodatult oma esimeses mängus Leedu tulemusega 11:1, siis Jaapan jäi ekstravoorus üllatuslikult alla Uus-Meremaale.

Segapaaride curlingu maailmameistrivõistlused toimuvad Rootsis Östersundis ning tänavu võistleb MMil 40 võistkonda, kes on jagatud viide alagruppi. Eesti segapaar mängib C-grupis ja kohtub Soome, Jaapani, Kasahstani, Leedu, Uus-Meremaa, Poola ja Venemaa koondistega.