Eesti naiskond saavutas täna hommikuses mängus võidu Poola esinduse üle tulemusega 7:6 ning õhtuses mängus alistati Sloveenia 6:3.

Eesti naiskonnal on nüüd kirjas viis võitu ja kolm kaotust ning alagrupi üldarvestuses tõusid eestlannad 3. kohale, kuid positsiooni jagatakse Inglismaaga.

Eesti naiskonna eesmärgiks on jõuda play-off'i, kuhu pääseb neli parimat võistkonda ning selleks tuleb võita homne kohtumine Hispaaniaga. “Võimalused on olemas, kuid meil tuleb edasipääsemiseks homne kohtumine kindlasti võita,” sõnas Eesti naiskonna kapten Marie Turmann.

Curlingu meeskonna arvel on neli võitu ja kaks kaotust, täna said eestlased ülekaaluka võidu Ungari võistkonna üle tulemusega 9:2 jätmata vastasele võimalust.

Meeste play-off'i pääseb kolm parimat meeskonda ning konkurents edasipääsu eest on pingeline, sest edetabeli 2. positsiooni jagavad Eesti, Hispaania ja Läti meeskonnad. Edasipääsu kindlustamiseks tuleb eestlastel võita homne kohtumine Prantsusmaaga.

Naiste B grupi edetabel (võidud/kaotused)
1. Norra 7/1
1. Türgi 7/1
2. Eesti 5/3
2. Inglismaa 5/3
5. Ungari 4/4
6. Leedu 3/4
6. Poola 3/4
8. Hispaania 3/5
9. Sloveenia 1/7
9. Slovakkia 1/7

Meeste B grupi A alagrupi edetabel (võidud/kaotused)
1. Tsehhi 5/0
2. Eesti 4/2
2. Hispaania 4/2
2. Läti 4/2
5. Ungari 2/3
6. Slovakkia 2/4
7. Türgi 1/4
8. Prantsusmaa 0/5

Eesti naiskonnas mängivad Liisa Turmann, Erika Tuvike, Heili Grossmann, Kerli Laidsalu ja kapten Marie Turmann. Võistkonna treener on Nicole Strausak (Šveits). Eesti meeskonnas mängivad Euroopa meistrivõistlustel Mikk Reinsalu, Karl Kukner, Ingar Mäesalu, Tanel Toomväli ja kapten Harri Lill. Meeskonna treener on Kristian Lindström (Rootsi).