Curlingunaiskonna peatreeneri Erkki Lille sõnul mängisid eestlannad täna head curlingut, kuid puudu jäi eelkõige sportlikust õnnest. “Nii Taani kui ka Norra vastu mängides oli võiduvõimalus kogu aeg olemas, mängisime eelkõige oma mängu ja koostöö jääl sujus hästi,” rääkis Lill.

Norraga mängu kohta ütles Lill, et seis oli jääl kogu aeg võrdne ja seetõttu ka äärmiselt pingeline. Eelviimase endi järel oli seis viigis 6:6 ning viimaseski endis oli Eesti naiskonnal võiduvõimalus kogu aeg olemas. Kasutades viimase kivi eelist, sooritas Norra võistkonna kapten Kristin Skaslien suurepärase viske, mis tõi naiskonnale kolm võidupunkti.

Euroopa meistrivõistlustel võistleb Eesti naiskond koosseisus Küllike Ustav, Triin Madisson, Kristiine Lill, Lembe Marley ja kapten Maile Mölder ning mängib tugevaimas divisjonis. Homme kohtutakse valitseva maailmameistri Šveitsiga.

Eesti curlingumeeskond koosseisus Ingar Mäesalu, Andres Jakobson, Johan Karlson, Tanel Toomaväli ja kapten Martin Lill võistleb B-divisjonis. Laupäeva õhtul kaotas Eesti Slovakkia koondisele pingelises mängus punktidega 5:8 ning täna alistuti Austriale 3:8. Esmaspäeval kohtub Eesti Horvaatiaga.