Holland alistus veenvalt. Tulipidemaa naiskond ei saanud kordagi oma viimase kivi eelist kasutades ühest punktist enamat, seevastu Eesti suutis kolm korda viimase kivi eelise ära kasutada ja iga kord ka kaks punkti võtta.

Eilse päeva esimene mäng Leeduga jäi Eestil ära tehniliste probleemide tõttu ja mängitakse järgi homme.

Vaatamata sellele, et Eesti naiskonnal on mängimata veel kolm mängu, on koht nelja parema hulgas kindlustatud. Seda on teinud veel ka Läti ja Norra ning neljandal positsioonil on hetkel Soome.

Täna kohtub Eesti naiskond B-divisioni ühe liidri Norra esindusega ning Valgevene naiskonnaga, kes asub praegu alagrupi viimasel kohal ühe võiduga.

Eesti curlingumeeskonnal ei ole hetkel kirjas ühtegi võitu. Eile kaotati päeva esimeses mängus Ungarile lisavooru järel 7:8. Eesti meeskonnale oli see kokku kolmas ühepunktiline kaotus ja teine ühepunktiline kaotus lisavoorus. Õhtu teises kohtumises saadi turniiri viies kaotus, kui jäädi kindlalt alla Belgiale tulemusega 4:9. Täna kohtub Eesti meeskond Inglismaa esindusega.

Euroopa meistrivõistlustel osaleb kokku 46 võistkonda, neist 26 meeste ja 20 naiste arvestuses. Uued Euroopa meistrid curlingus selguvad 25. novembril. B-divisioni kaks paremat võistkonda tagavad endale pääsu 2018. aastal EM-i A-divisioni.