"Tahan kinnitada teie kõigi ees, et ma ei ole keelatud aineid tarvitanud nii võistlusväliselt kui võistlustel," kinnitas Veerpalu 2010 aastal aprilli alguses pressikonverentsil.  Vaata videost!

Kuna mure proovidega on olnud suusaliidus teemaks juba mitu kuud, siis hilist avalikkusse ette toomist kommenteeris pressikonverentsil ka toonane Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver.
"Valik tuli teha halva ja väga halva vahel," oli  Alaver rusutud, öeldes, et nad olid tegelikult olukorras, kus valik tuli teha s*** ja väga s*** vahel.

Fotogalerii pressikonverentsilt:

Eestlaste usk oma suusasangarisse oli aga kõigutamatu: kohe tekkis suhtlusportaali Facebook kümneid tuhandeid eestlasi kokkukoguv kommuun "Usume Andrus Veerpalu!". Mida selle kohta arvas suhtekorraldaja Janek Mäggi, vaata videost!

2012. aasta augustis otsustas FIS, et Veerpalu on dopingu tarvitamises süüdi, tema karistust pikendati kahelt aastalt kolmele vähese koostöö tõttu. Järgmisel päeval kommenteeriti segadust B-proovi võtmisega ka pressikonverentsil.

"Oleme valmistunud hästi põhjalikult," kinnitas vandeadvokaat Aivar Pilv enne rahvusvahelisse spordiarbitraažikohtusse ülekuulamisele minekut.

Viimast kinnitasid ka suured dokumendikuhjad, mis kohtumaja uksest spetsiaalse käruga istungiruumi transporditi.

Veerpalu ise oli Lausanne'is kohtumajast väljudes lootusrikas, et tema suhtes langetatakse postiivne otsus. Samas kinnitas ta Delfile, et treenimist pole ta segastest oludest hoolimata pooleli jätnud.
Vaata videost!

Hoolimata keerulistest aegadest järkas Veerpalu ka laste treenimist. Vaata, kuidas näeb välja suusatund Jaak Mae ja Andrus Veerpalu juhendamisel!

Vaata ka fotogaleriid!

Loe otsusest lähemalt siit!