"Hüppel ei ole algust ega lõppu. Täna kolm lasku – kõik mööda. Treener ütles, et äratõukel ei saa enam aeglasem olla, muidu kukun üle otsa alla," rääkis Nurmsalu.

"Jaapani MK-etapil oli sama – ei kohanenud ajavahega. Iga päev tuli 400 grammi kehakaalule lisa. Nüüd, Aasiast tulles, sama lugu. Kolm kilo olen juurde võtnud. Käin ringi nagu kummitus, pea laiali. Pole aklimatiseerunud. Täiesti perses."

"Samas nädal pärast Jaapanit, Koreas, PyeongChangi MK-l oli kõik hästi. Siingi võiks varsti juba nii-öelda kodus olla. Aasias oli vajalik käia – sain teada, et unerohtu ei tohi ma tarvitada ning olümpiale tuleb minna nädal varem," jätkas ta.

K100 mäe hüpete kvalifikatsioon peetakse homme kell 13.30.

"Lahti väike mägi on nähtud, nüüd tuleb hüppama hakata. Kui kvalifikatsioonist edasi ei pääse, pole siin mõtet midagi teha. Lähen kvalifikatsioonis kõiki võitma, aga näis, mis välja tuleb.
See, kui ma Artti Aigrole kaotan, pole probleem. Tema alistamine ei ole eesmärk," lisas Nurmsalu.

Artti Aigro: "Viimane hüpe oli ok, 88 meetrit. Kui säärase kvalifikatsioonis teeksin, oleksin rahul. Esimest korda olen suurvõistlusel, seega eesmärki endale ei sea, annan endast parima. Mägi on hea, mulle sobiv, viskab kõrgele."