"Mingeid põhjendusi ei ole ja traditsiooniliselt, juhul kui kohus pikendab otsuse tegemise tähtaega, neid motiive ei pea ja ei toogi välja. Ta lihtsalt edastab pooltele uue menetluse tähtaja, ehk siis uue tähtaja kohtuotsuse kuulutamiseks. Seetõttu mingisugust muud täiendavat informatsiooni kindlasti ei ole," lausus Veerpalu kaitsetiimi juht Aivar Pilv ERRi raadiouudistele.

"Paraku peame ootama, nagu me oleme oodanud 11. juunist alates. See on neljas kord, kui otsuse tegemist CASi poolt edasi lükatakse ja meil jääb ainult üle soovida kõigile kannatlikkust ning tuleb oodata."

Aktuaalsele kaamerale antud intervjuus arvas Pilv, et kaitsetiimi esitatud küsimused on põhjuseks, miks otsust pidevalt edasi lükatakse.

"Selge on see, et meie teadlaste grupp Tartu ülikoolist eesotsas Sulev Kõksi, Krista Visseri ja Anton Terasmaaga on teinud väga põhjaliku ja analüütilise töö, püstitanud palju küsimusi, osundanud paljudele probleemidele. Arvame, et teadlaste püstitatud küsimused ongi eelkõige need, mille analüüsimiseks ja selgitamiseks vajab CAS pikka ja kaalukat mõtlemisaega," selgitas Pilv.