Kuus võitu saanud Baruto on alla jäänud kolmele maadlejale - komosubi Aminishikile, ozeki Kakuryule ja sekiwake Goeidole.

"Oleks lootnud ikka rohkemat. Aga tore, et täna võitis," lausus Rannikmaa, kelle sõnul olid kaks viimast kaotust (pühapäeval Kakuryule ja laupäeval Goeidole) sarnased.

"Võit oli nii lähedal ja rippus juuksekarva otsas. Mõlemas matšis läks esimene pingutus luhta ning ta ei suutnud enam ennast kokku võtta. Tekkis juba lootus, et võit on käes, lasi siis ennast lõdvaks ja sai hoopis kaotuse," lausus Rannikmaa. "Esimene kaotus oli nii-öelda tööõnnestus. Aga teised... Eks need mehed olid ka muidugi tasemel. Juhtub kõigil, vaadake kas või Hakuhot."

Maailma esinumber, yokozuna Hakuho teenis täna nimelt juba neljanda kaotuse.

Turniiri esikohta jagavad ozeki Kisenosato ja ida-Maegashira neljas number Tochiozan. Kaks kaotust on teeninud Kotoshogiku, Kakuryu, Tamawashi ja Takarafuji. Kolm kaotust on lisaks Barutole veel seitsmel mehel.

Baruto homseks vastaseks on Kotoshogiku. "Võrdsed mehed mõlemad. Üldiselt on esimesed kümme meest kõik võrdsed. Väga raske on ette ennustada, kes kaotab ja kes võidab," sõnas Rannikmaa.

Et järgmiseks kaheks turniiriks ozeki tiitel säilitada, vajab Baruto järele jäänud kuuest matšist veel vähemalt kahte võitu, sest kui ozeki staatuses sumotor peaks ühel turniiril saama alla kaheksa võidu, siis järgmisel nõutakse temalt juba kümmet võitu. Vastasel korral ootab teda sumohierarhias langemine, Baruto puhul sekiwakeks.

Baruto senised kaotused Natsu-bashol:

1. kaotus 9. mail Aminishikile:
2. kaotus 12. mail Goeidole:
3. kaotus 13. mail Kakuryule: