A-alagrupis on kõige kindlamat minekut näidanud Zilina Ülikooli Akadeemiline Klubi. Slovakid on võitnud seni mõlemad peetud kohtumised, homme mängitakse viimases mängus Maaülikooli vastu. Mäng on tähtis mõlemale meeskonnale, sest kaks edasipääsukohta jagatakse välja koos Vilniuse Gediminase Tehnikaülikooliga.

B-gruppi on valitsenud Šiauliai ülikool, aga seis grupis on segane ning edasipääsuvariant on veel kahel meeskonnal. Lisaks Šiauliaile loodavad kohamängudele pääsu Riia Stradinsi Ülikool ning Nižni Novgorodi Lobachevsky Ülikool. Ainsana peab ilmselt kohvrid pakkima Eesti Sisekaitseakadeemia, neid päästaks vaid ime.

C-alagrupis on täisedu kolme võiduga Klaipeda Ülikool, kaks võitu kahest mängust on kirjas ka Kaunase Tehnikaülikoolil ja ilmselt need koolid homme ka edasipääsu kindlustavad. Eestlaste lippu hoiab selles grupis üleval Lennuakadeemia.

Viimases, D-alagrupis on kolmest mängust kolm võitu võtnud Karlsruhe Tehnikainstituut, avapäeva järel on teist kohta välja mängimas Läti Piirivalvekolledž ning Läti Põllumajandusülikool. Mereakadeemia on seni peetud mõlemad kohtumised kaotanud ülisuurelt.

Kõik tulemused on nähtavad siit.