"Vigastada saanud lihasega pole tänavusel hooajal varem probleeme olnud. Varem küll - eelmise aasta talvel tõmbasin sama lihase ära," kommenteeris Šadeiko oma vigastust.

"Eile tegin rutiinse treeningu: soojendusjooks, võimlemine, venitamine, jooksuharjutused. Kõik oli korras, midagi kusagilt tunda ei andnud. Ka tänasel võistluspäeval tegin kõik harjumuspäraselt: soojenduseks sörkjooks, lahtijooksud, venitused. Järgnesid tõketele pealejooksud. Esimesel korral üle ühe tõkke, teisel korral üle kahe, ja siis see juhtuski - teisel tõkkel käis jalast raksakas läbi...," selgitas Šadeiko.

Seitsmevõistleja lubas nüüd aja maha võtta ja vigastuse välja ravida. "Olen ütlemata kurb, et nii läks, liiatigi on kogu tänavune hooaeg olnud nagu halb unenägu. Kindlasti ei jää see hooaeg viimaseks ja naelikuid varna riputada ma ei kavatse, sest enda jaoks on veel üht-teist tõestada."

Eesti delegatsiooni peaarst Mihkel Mardna teatas, et esialgsel hinnangul on tegemist vasaku reie kakspealihase osalise rebendiga.