Avaringis kaotas Nabi kahekordsele olümpiavõitjale Mijain Lopez Nunesile 0:3. Nabi jäi kuubalasele alla ka Londoni olümpia finaalis.

Kuna Lopez jõudis mängleva kergusega ka finaali, pääseski Nabi lohutusringi. Lohutusringi vastaseks oli rootslane Johan Magnus Euren, kelle Nabi alistas 3:0.

Pronksimatšis kohtus Nabi Venemaa maadleja Sergei Semjonoviga. Esimene periood lõppes viigiseisul 0:0, seejuures suutis Heiki parteris olles vastasele mitte punkti loovutada.

Teises perioodis oli Heikil suurepärane võimalus parteris endale punktid tuua, kuid ei leidnud vajalikku rammu vastast üle heita. Küll aga suutis seda Semjonov, kes lisaks hoiatuspunktile Heiki parteris üle õla heitis ning selle eest viis punkti teenis.

Avamatšis Nabi alistanud kuubalane Mijain Lopez Nunes ei jätnud Rio olümpial midagi juhuse hooleks ning tegutses vastastega võrreldes hoopis omas klassis. Finaalis võttis mees seejuures oma kindlaima võidu, alistades türklase Riza Kayaalpi 6:0 ja võitis oma kolmanda olümpiakulla järjest.