Teatavasti joovastasid veidi enam kui viie tunni eest nii otseseid kui ka kaudsemaid pöidlahoidjaid Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä. Seni võis Eesti sõudmises uhkustada ühe- ja kahepaadi olümpiamedalitega, nüüd on olemas ka neljapaadi oma!

Kui teine vapper kvartett - Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja varuvõistleja Kristina Kuusk - võitleb epeeturniirilt samuti välja pronksmedali, saab 11. augustist 2016 kolmas päev, mil rohkem kui üks Eesti sportlane olümpiamedali kaela saanud. Vähemalt, mis puudutab uut vabadusaega.

12. veebruaril 2002 tegid Salt Lake City talimängudel ajalugu meie suusasangarid: Andrus Veerpalu võitis 15 km klassikasõidus kuldse ja Jaak Mae pronksise autasu.

19. augustil 2004 oli taas põhjust joovastuda. Ateena suveolümpial sai sõudja Jüri Jaanson sel päeval esmalt ühepaadil kaela hõbe- ja judoka Indrek Pertelson seejärel raskekaalus pronksise autasu.

Kas seekord osutub edukaks duo "sõudjad - vehklejannad", selgub kell 23 algavas Eesti - Vene epeeduellis - Delfi toob Carioca spordihallis toimuva mõistagi kohapealt otse teieni.