"Nendele mängudele on seatud suured lootused, sest me teame, kui väga brasiillased sporti armastavad ja elu naudivad. Meil saab siin kindlasti olema suurepärane atmosfäär," rääkis Bach olümpiakülas ajakirjanikele.

"Loomulikult on paar päeva enne mänge vaja veel mõned probleemid lahendada. Olen kindel, et brasiillased saavad sellega hakkama. Olümpia energiat on tunda juba lennujaamas ning linnas jalutades naeratavate vabatahtlike nägudelt. Meil on Brasiiliasse ja brasiillastesse alati usku olnud."

Rahvusvaheliste agentuuride fotod näitavad Bachi lausa olümpiakülla sisse kolimas, kuigi alles hiljuti vahendasime uudist luksuslaevast, mis mängude ajaks korralduskomitee ja olümpiabosside ujuvhotelliks muutub. Ilmselt veetis Bach seal lihtsalt vaid näidisöö. Bachi nähti ka sportlastega ühes lauas hommikust söömas ning seejärel kohalikega rannas jalgpalli mängimas.

"Olümpiaküla saab olema fantastiline. Saime kinnitust, et mõned üksikud asjad, mis veel lahendamist vajavad, saavad reedeks korda," ütles ta. "Tiimid on üldiselt väga õnnelikud, neile meeldib siinne toit, atmosfäär ja seda põnevust, mis järjest kasvab, on hästi tunda."