Saluri üksikalade tulemused: 10,82 (100 m), kaugus (7.02), kuul (13.88), kõrgus (1.77), 400 m (50,32). Punkte kokku 3842 ehk

"Ei kujutanud üldse ette, mis seis on. Nüüd saan aru, et päris nii lihtne vigastusest tagasitulek ei ole. Lootsin ikka vähe teravam olla. Kaugust hüppasin üldse esimest korda. Tunnetus on täiesti ära kadunud, raske on sammule pihta saada, tõuge oli väga tagasihoidlik. Kuuli oli ainuke ala, kus ma kuuli kätte mõtlesin, et äkki tuleb täna... Tunne oli hea, aga ei saanud jalga alla," rääkis Saluri.

"Kõrguses oli väike kartus sees, sest just sel alal mul jalg katki läkski. Kui ikka trenni pole jalale teinud, pole lihtne. Jõud ja tunnetus kaovad ära."

400 meetris on Saluri parematel päevadel samuti palju enamaks võimeline. Mehe isiklik rekord on tänavu juunis joostud 48,13. "Elu kõige raskem jooks," kommenteeris Saluri. "Oleks peaaegu seisma jäänud. Lihtsalt ei suutnud. See on selline ala, et kui trenni ei tee, pole üldse võimalik joosta. Pärast 150 meetrit oli juba selline tunne, et ei tea, kas lõpuni jõuan."

Saluri homsest päevast: "Eesmärk on võistlus lõpuni teha. Muud sihti praegu pole. Teivast olen saanud trennis kaks korda teha, äkki sealt midagi tuleb. Hooaja keskmise võiks ära teha, siis olen rahul. Praegu 400 meetri aega vaadates tulevad ilmselt elu pikimad 1500 meetrit."

Saluri, kelle lähedased ja kodukandi fännid kogunesid kümnevõistlust vaatama Kuimetsa rahvamajja, kahetses, et neile avapäeval paremaid tulemusi ei pakkunud. "Kahju, et ei saa ennast paremast küljest näidata. Esimene täiskasvanute tiitlivõistlus läheb seekord niimoodi. Aga see annab ainult lisamotivatsiooni tagasi tulla ja näidata, milleks võimeline olen. Ei jõua ära oodata, millal saan Ameerikasse tagasi ja uue hooaja ettevalmistusega pihta hakata."