"Usun küll, et võtta on," vastas ta küsimusele, kas varu jäi veel sisse. Eesti rekordist ja enda tippmargist jäi lahutama vaid üks sajandiksekund. Kaks aastat tagasi 13. augustil Zürichi EM-il võitis ta poolfinaali 48,54-ga.

"Meie alal on keeruline hinnata, kas tuli kergelt või mitte. Zürichi jooks tuli ka pealtnäha kergelt, aga tõde on see, et päris igapäevaselt ma seda aega jooksnud ei ole. Kui iga päev 48,5 jookseks, võiks juba loota 47,5 peale, aga et olen erinevatest seisudest jooksnud 49,0 ja 49,5, näitab, et kui jalg vähe kergem on, tuleb ka parem aeg."

Mägi nimetas enda tänast jooksu "aktiivseks ja lõdvaks". "Ei saa öelda, et just pingevabalt jooksin, aga teadsin kohe alguses, et ei saa kellegi teise jooksu teha. Üritasin lihtsalt seda realiseerida, mis viimastes trennides õnnestunud on. Tuli välja ilus lahtine ja lõtv jooks."

Mägi pääses homsesse poolfinaali eelringi neljandana ning stardib seal seitsmendal rajal. "Alguses rihtisin aega 49,0 peale, mis peaks kindlalt edasipääsu tagama. Viimasel sajal meetril tundus veel, et kui peaks isegi neljas koht tulema, on aeg piisavalt hea. Aga üritasin korralikult finišeerida ja ennast ette viskuda, et poolfinaaliks parem rada saada."

"Lähitundidel tuleb korralik lõdvestus teha ja võimalikult hästi taastuda. Homme on õnneks jooks õhtul ja andmine tuleb igal juhul kõva. Fookus peab olema enda jooksul ja plaan selge, mismoodi ja kuidas jooksma minna, kuidas enda jooksu veel paremini teha."