"Tunnen ennast Rios hästi, aga kaaluga on natuke probleeme. Ei taha nii lihtsalt alla minna. Tulevad rasked päevad. Natuke rohkem kui kolm kilo on vaja võtta," ütles ta.

Kaalu kaotamine tähendab maadlusspordis üldse ranget dieeti, palju trenni ja sauna, mis Brasiilias isegi olemas on. "Panen kile peale ja treenin sellega. Vaimselt ei ole lihtne, aga mis teha. Loodame, et võistluseks jääb ka midagi sisse."

Minaškini esimene vastane on kasahh Maksim Rakov, kes on 2009. aasta maailmameister ja 2011. aasta MM-hõbe. Kui Minaškin on edukas, ootab teda 16 parema seas kas tšehh Lukas Krpalek (2014 maailmameister), Afganistani esindaja Mohammad Tawfiq Bakhshi või portugallane Jorge Fonseca.

"Minul siin pinget ei ole. Mina olen noor (25-aastane), Rakov ikkagi maailmameister ja MM-i hõbemedalist. Tugev vastane, aga midagi kerget ma ei oodanudki. Kõik vastased on tugevad, aga kõik on võimalik. Tean, et pole selles matšis favoriit, aga püüan anda endast parima, et võitu saada. Teen, nagu oskan ja tuleb, mis tuleb. EM-il maadlesin hästi ja sain pronksi, loodame, et siin läheb sama hästi."