Ürituse peakorraldaja Mati Lillialliku sõnul võib juba praegu öelda, et Euroopa kultuuripealinnas Tallinnas on sügisel tulemas Eesti ajaloo suurim rahvusvaheline jooksu- ja rahvaspordiüritus. Maikuu viimase päeva seisuga on erinevatele jooksudistantsidele registreerinud üle 4000 osavõtja. „Praegu prognoosime, et tänavune spordiharrastajate arv Baltikumi suurimal jooksuüritusel võib lüüa möödunud aasta rekordit, mil erinevate distantside lõpetajate arv oli 10 531,“ kommenteeris Lillialik.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Sihtasutus Tallinna 2011 toel on Tallinnas toimuv Baltimaade suurim rahvaspordiüritus pälvinud laialdast huvi ka mujal maailmas. Juba praeguseks on SEB Tallinna Maratonile registreerinud osalejaid 20 riigist.

Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlikku programmi kuuluvale Baltimaade suurimale rahvaspordiüritusele SEB Tallinna Maratonile saab registreerida internetilehel www.jooks.ee (välismaalased www.tallinnmarathon.ee). Osaleda saab nii maratoni, poolmaratoni kui ka 10 km distantsil. Registreerimine lõpeb internetis kolmapäeval, 7. septembri õhtul kl 17.00. Registreeruda on võimalik ka võistluse infopunktis 5.-11.09.2011 või kohapeal võistluspäeva hommikul. Kohapeal lõpeb registreerimine 30 minutit enne starti.