RS Feva noorteklassis läksid fliidisõitude põhjal kindlalt otse kuldfinaali Hugo Rasmus Vaino ja Uko Rasmus Tiidemann (ROPK), nende kannul teisena leedulased Simonas Jersovas ja Vejas Strelciunas (Ultra SC) ning kolmandana Karsten Holter ja Markus Kostabi (PJK).
Hõbefinaalist väljusid kindla võitjana ja lunastasid pääsu kuldfinaali Rasmus Maalinn ja Rando Vainikk (PJK).

Kuldfinaalis olid kõik neli paati esimeses märgis tihedalt koos, kuid juba taganttuule alguses langes konkurentsist Maalinna-Vainikki paatkond kelle gennakeri fall oli kinni jäänud. Alumiste märkide juures läks halsiga ümber Vaino-Tiidemanni paat ning nii olid ka nemad mängust väljas. Enamuse sõidust juhtpositsioonil püsinud Holteri-Kostabi kiirus viimasel taganttuuleotsal ei olnud kiita ning leedulaste paat tuli tagant lennates järele. Finiši eel õnnestus Jersovase-Strelciunase paatkonnal Holterist-Kostabist mööduda võites neid vaid 20cm-ga.
Tüdrukutest olid parimad Helen Pais ja Helen Ausman (KJK).

29er klassis edenesid fliidisõitudest kuldfinaali kindlalt soomlaste paat Juho Kotiranta ja Akseli Keskinen (HSS) ning Juuso ja Henri Roihu (TJK) kes kumbki võitsid täna ühe fliidisõidu. Head sõitu tegid hommikustes fliidisõitudes vennad Ardi ja Paul Bogdanov (TJK) lunastades seega kolmandana koha kuldfinaali.

Hõbefinaal oli täis draamat. Stardis ja esimeses krüssus olid tublimad tüdrukute paat Mari-Ann Raud ja Maris Seersant (TJK) ning Julius Tarand ja Aleksander Mustasaar (ROPK). Taganttuuleotsal hoidsid nad kohti kuni esimese halsini mil mõlemad paadid ümber läksid. Seni kolmandana purjetanud lätlased Emils Ukass ja Roberts Janis Vancovics (Riga YC) said hetkega liidriks. Läti poisid suutsid paadi finišini püsti hoida ja sõidu võita saades seega pääsme kuldfinaali.
Kuldfinaali valitsesid stardis ja esimeses krüssus kindlalt vennad Roihud, kuid taganttuules tegid nad taktikalise veana ülekrüssu ja lasid soome paadil Kotiranta-Keskinen kasulikumat märki võtta. Kohe teise krüssu alguses said soomlased kasuliku tuulepöörde ja tõusid esimeseks. Kotiranta-Keskinen hoidsid Eesti vendasid taktilaiselt kontrolli all finišini ja võitsid regati Juuso ja Henri Roihu ees. Kolmandaks purjetasid Ardi ja Paul Bogdanov.

Regatil osales 46 noort purjetajat Leedust, Lätist, Soomest ja Eestist.

Purjetamise Eesti Meistrivõistluste võistlusformaat:

Eesti MV etapp koosneb merel toimuvast fliidisõitude seeriast ja kalda lähedal lühirajal purjetatavast vaatemängulisest finaalsõitude seeriast. Finaalsõitude seeria sõidetakse kaldalt jälgitavana ja kommenteerituna. Reedest pühapäevani toimuvad fliidisõidud, kus purjetatakse kuni 9 võidusõitu ühe halvima sõidu mahaarvamisega seeria arvestuses alates viiendast sõidust. Pühapäeval alates kella 14-st alustatakse fliidisõitude parematele otsustavate finaalsõitudega kalda lähedal lühirajal. Finaalsõidud koosnevad hõbefinaalist, kus purjetavad fliidisõitude seeria paremusjärjestuses 4.-10. koha võistlejad, ja kuldfinaalist, kus võistlevad fliidisõitude seeria paremusjärjestuse 1.-3. koha omanikud ning hõbefinaali võitja. Hõbefinaali tulemus määrab regati lõppkohad 5.-10. kohani ning kuldfinaalis selguvad regati esikolmik ja 4. koht.