Teisel võistluspäeval puhus Miamis väga keerutav tuul 6-7 m/s, mis nõudis purjetajatelt erilist tähelepanu tuule jälgimisel ja taktikaliste valikute tegemisel.

Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) kommenteeris tänast päeva järgmiselt: „Peale teist sõitu mõtlesin et kui nüüd veel eksin, siis saan edasi hõbegrupis tiksuda. Kolmandas sõidus jõudsin lõpuks omadega nii kaugele, et suutsin ka õigel ajal õigesse kohta jõuda. Üleval märgis olin neljas, finišis viies. Kokku jätkan 15ndana, homsest siis kuldfliidis, kus on iga punkt kullahinnaga“. Tänased sõidud lõpetas Karl-Martin kohtadega 13, 41, 5. Juhtpositsioonile tõusis täna mitmekordne olümpiavõitja brasiillane Robert Scheidt.

Finn klassis tegi head sõitu Harles Liiv (Kalev Jahtklubi), kes esimeses sõidus võttis esimest märki esimesena ja lõpetas sõidu 9na. Teises sõidus oli Harles 13s ja kokkuvõttes jätkab ta 19. kohal. Lauri Väinsalu (ROPK) sai kirja ühe hea 7. koha ja teises sõidus 22. koha ning asub kokkuvõttes 22. positsioonil. 23. ja 18. finišitulemusega ning on kahe sõidu kokkuvõttes 18. kohal. Liidriks on maailmameister Giles Scott Suurbritanniast kolme sõiduvõidu ja ühe viienda kohaga.

Laser Radial klassi purjetaja Anna Pohlak (TJK) ütles tänase kohta, et „ülikeerulistes oludes, kus tuul keerutas meeletult ja oli väga auklik õnnestus mul lihtsalt kogu aeg olla valel ajal vales kohas. Kohtadeks 29 ja 27, mis asetavad mu kahjuks seekord hõbefliiti. Positiivne on aga see, et käik oli mul hea ja hooaeg on alles alguses. Peale 4-kuust pausi veetreeningutest tulebki algus tasapisi. Homme tuleb edasi pingutada ja võtta võistlusest, mis veel võtta annab!“ Pohlak on kokkuvõttes 64. kohal. Esikohale tõusis täna taanlanna Anne-Marie Rindom.

RS:X klassis purjetav noor surfar Keit Järve (Solosailing/SRA NYCS) lõpetas tänased sõidud mitte finišeerumise, 33. ja 27. kohaga. Kokkuvõttes on Keit 35. kohal. Esikohale tõusis britt Bryony Shaw.

MK Miami etapp kestab laupäevani, mil eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

ISAF MK Miami etapil osaleb kõigis olümpiaklassides kokku 856 purjetajat 63 riigist.