Formula klassi purjelaua noorte ja masterite Euroopa meistrivõistlused toimusid Kreekas väga heades võistlustingimustes. Viie päeva jooksul sai ära pidada kõik plaanikohased 15 sõitu. Ilm oli lõunamaiselt soe ja tuult oli pigem rohkemgi, kui Formula klass võistlusteks vajab.

Võistlusformaadi kohaselt sõideti seekord ühises grupis, ehk noored ja masterid said omavahel konkureerida. Meie noortele sobis see igati, sest omavanuste seas on Eesti noored jätkuvalt maailma parimad. Isegi tugevamatega koos võisteldes õnnestus Tristenil võtta üks sõiduvõit ja kaks teist kohta, ning Karl-Eriku kontole kogunes lausa kolm kolmandat kohta. Üldtabelis saavutasid eestlased väga kõrge viienda ja kuuenda koha. Võistlustel osales kokku 48 võistlejat 13 riigist.

Noorte Euroopa meistriks kroonitud Kivi (Saaremaa Surfiklubi) ja hõbeda võitnud Saarmi (Team Extreme) järel sai pronksmedali Christian Triantafyllou Kreekast.

Masterite esikoht läks kogenud lätlasele Janis Preissile. Teiseks tuli Nikolaos Scarlatos Kreekast ja kolmas oli Loic Legallois Prantsusmaalt.