Kõikidel päevadel valitsesid ideaalsed purjetamisolud võistluse läbiviimiseks - tuult 6-8m/s ja päikeseline.

Esimesel kahel päeval peeti maha round robin´i matchid, mille tulemusena asetses Mati oma meeskonnaga 2.kohal ning koht veerandfinaalidesse garanteeritud. Lisaks purjetamisele oli round robin´i jooksul vaja hinnata ning teada oma vastaseid ja vastavalt sellele ka strateegilisi kiireid otsuseid vastu võtta. Kuna Mati pidas oma kõige tugevamaks vastaseks Staffan Lindbergi Soomest, siis oli vaja vältida temaga kokku sattumist nii kaua kui võimalik. See oli ka põhjuseks, miks oli vajalik temale round robin´i matchis kaotada, et mitte veerandfinaalides juba kohtuda.

Veerandfinaalid edukalt läbitud, ootasid ees poolfinaalid, mida Mati ise pidas tegelikuks võistluse finaaliks, kuna kolme võiduni jõudmiseks Staffan Lindbergi vastu tuli maha pidada lausa 5 match´i. Mõlemad meeskonnad olid võrdsemast võrdsemad ning üksteist võideti vaid nappide sentimeetritega. Mati enda sõnul sai kindlasti otsustavaks, kellel oli suurem tahe võita ning, kellel jätkus võitlusvaimu kuni viimaste meetriteni.

Võistluste finaal enam nii palju põnevust ei pakkunud ning võit Maximilian Soh (SIN) üle saavutati.

Mati Sepa ja tema meeskonna jaoks oli see teine kord võita Grade 2 võistlus, kuid esimest korda võita Grade 2 välisriigis. Esimene võit tuli 2014. aasta hooaja lõpus peetud Baltic Match Race´lt Pirital.

Võidukasse meeskonda kuulusid lisaks Matile veel ka Janno Hool, Ago Rebane ja Karl Kolk.

Meeskonnad:

Morten Jakobsen (THA) 
Mati Sepp (EST) 
Kohei Inchikawa (JPN) 
Maximilian Soh (SIN) 
Jon Eriksson (FIN) 
Staffan Lindberg (FIN) 
Marek Stanczyk (POL) 
Ebrahim Abdulla (BHR) 
Vanjamas (THA) 
Williwat (THA)