Regati viimastes sõitudes sai Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) kirja 23. koha ja valestardi.

Karl-Martini kokkuvõte võistluspäevast: „Eile saime kirja järjekordsed kaks sõitu, kus parema halsiga üle stardiliini vaata, et ei saanud. Esimeses, kus terve laevastik selgelt üle stardiliini oli, ei pandud kirja mitte ühtegi valestarti. Kuna nii oli terve regati vältel olnud, siis tundus selge, et see on selle kohtuniku stiil nagu mõnedes teisteski kohtades, kus valestarte kirja ei panda. Nii tundus arvavat enamus laevastikust, sest liinil suruti jällegi kõvasti. Sel korral aga kohtunik otsustas paadid ära noppida. Mingi 20 paati sai musta lipu, mina nende hulgas, olgugi, et viimases sõidus olin kümnes. Sellega langesin ma kokkuvõttes 13ndaks, mille üle mul on ääretult kurb meel. Olen väga pettunud, et ei suutnud see regatt väga head tulemust saavutada, sest iseenesest tundsin, et sõidan väga hästi, kuid midagi läks kogu aeg aia taha.”

Laser Standard Euroopa meistriks krooniti hollandlane Rutger van Schaardenburg.

Anna Pohlaku (TJK) seilas eile välja kuldfliidi 34. ja 33. resultaadi ning lõpetas Euroopa meistrivõistlused 31. kohaga.
Laser Radial Euroopa meistriks tõusis viimaste sõitudega valgevenelanna Tatjana Drozdovskaya.

Aarhusis nii maailma- kui Euroopa meistri tiitlitele võistlevas meeste Laser Radial klassis finišeeris Tavo Annus (ROPK) viimasel võistluspäeval 71., 68. ja 62. kohaga ning lõpetas regati52. kohaga. Võitjaks kuulutati poolakas Marcin Rudawski.