Võistlustingimused olid tuulised. Reedel puhus merelt, mis tõi randa suuri laineid. Laupäeval oli tuulesuund maalt, lainet polnud, tuul keerutas ja oli pagiline. Pühapäeval oli tuule suund jälle merelt. Tuul järjest tõusis, kuni lõunast valitses juba korralik torm.

Formula klassis kuulus etapp Euroopa karikasarja. Etapi võitis maailma edetabeli liider Janis Preiss Lätist. Parima eestlasena saavutas teise koha John Kaju ja kolmandaks tuli Maris Birzulis Lätis. Üldarvestuse neljanda ja master vanusearvestuse kolmanda koha saavutas Erno Kaasik. Masterite esimene ja teine koht kuulusid lätlastele. Täpselt samaks osutus üld- ja master vanusearvestuse järjestus ka sarja kokkuvõttes.

"Aasta algul eesmärgiks seatud Balti Karika 2. koht ja vähemalt üks sõiduvõit sai täidetud. Muidugi päris nii ei suutnud võita nagu oleks soovinud, aga kui konkurentidel oli ebaõnne, suutsin vähemalt õigel kohal olla. Laupäeval olin koguaeg esimese koha konkurentsis ja näha oli, et kiiruse poolest võiksin õnnestumise korral ka võita, tuleb ainult vigu vältida ja manöövreid lihvida," sõnas Kaju.

Formula noorte U20 vanusearvestuses võitis etapi Karl-Erik Saarm. Teiseks tuli Tristen Erik Kivi lätlase Raimonds Zelcsi ees. Sarja kokkuvõttes võitis Kivi, Saarm on teine ja Zelcs kolmas.

Formula naiste arvestuse järjestus oli nii etapi kui sarja kokkuvõttes sama: esimene Brigita Viilop, teine Marit Rüüsak ja kolmas lätlanna Alise Punte.

Purjelaua RS:X klassis võitis etapi Rainer Kasekivi. Järgnesid Kristaps Keidans Lätist ja Marcus Pertelson Eestist. Sarja kokkuvõttes saavutas Kasekivi kolmanda koha.

Raceboard ja Techno 293 kassi Eesti koondislased Baltic Cup viimasel etapil ei osalenud ja sarja kokkuvõttes parimatele konkurentsi ei pakkunud.

Lohe Formula Kite klassis võitis etapivõidu Madis Kallas lätlase Martins Sprogise ja leeduka Viktoras Seputa ees. Sarja kokkuvõttes võitis Seputa eestlaste Ranno Rummi ja Kallase ees.