Tänased medalisõidud purjetati Weymouthi siselahel vaikses põhjatuules.

Ingrid Puusta (NYCS) finišeeris naiste RS:X klassi medalisõidus viiendana ja saavutas kokkuvõttes oma purjelauakarjääri seni parima 6. koha. Ta võttis regati kokku sõnadega: „Täna purjetasin tõeliselt põnevas medalisõidus, kus finišeerisin napilt austraallanna ees, siiski mitte piisavalt kaugel, et teda kokkuvõttes edestada. Suurepärane regatt minu jaoks.”

Esikoha võitis itaallanna Flavia Tartaglini britt Bryony Shaw ja soomlanna Tuuli Petäjä-Sireni ees. Medalisõitu liidrina läinud britt Isobel Hamilton tegi raja läbimisel vea ja diskvalifitseerimine jättis ta kokkuvõttes neljandaks.

Laser Standard klassis lõpetas Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) regati 11. kohaga. Rammo kommenteeris regatti järgmiselt: „Järjekordne 11. koht! Ma ei tea, kas ma olen selle koha külge naelutatud, aga nii ta igal juhul on, et kolmandat võistlust järjest olen esimesena medalisõidust väljas. Kõik alati põevad seda 11. kohta, kuid pean tunnistama, et ma võtan seda lihtsalt osana pikemast protsessist. Küll ma tõeliselt vajalikul hetkel selle künnise ületan." Regati võitis sakslane Philip Buhl austraallase Matthew Wearni ja horvaat Tonci Stipanovisi ees.

ISAF MK Weymouthi etapil osales kõigis olümpia-, paraolümpia- ja lohesurfiklassides kokku 499 purjetajat 49 riigist. Etapile pääsesid kutse alusel osalema klasside 30 parimat vastavalt 27. aprillil 2015 avaldatud purjetamise maailma edetabelile, lisaks oli võimalik osalema kvalifitseeruda 26.-30. mail Hollandis Medemblikis toimunud Delta Lloyd regatil.