Avapäeva järel naiste RS:X purjelaual suurepärast kolmandat positsiooni hoidnud Ingrid Puusta (NYCS) lõpetas tänastest sõitudest kaks 10ndana ja ühe 9ndana ning on praegu asetunud seitsmendaks. Liidrikoha on hõivanud hollandlanna Lilian de Geus.

Laser Standardil tegi Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) tänases teises võistlussõidus suurepärase esituse, seilates üle finišiliini esimesena, kuid päeva esimesest sõidust oli tal paraku kirjas valestart ning kokkuvõttes on ta praegu 36. positsioonil. Esikohal paikneb hollandlane Rutger van Schaardenburg.

Anna Pohlak (TJK) purjetas Laser Radialil täna üle finišiliini 12nda ja 18ndana ning on 33. kohal. Liidriks on tõusnud hollandlanna Marit Bouwmeester.

Laupäevani vältaval regatil võistleb üle 700 sportlase 74 riigist. Tegemist on ühtlasi juunis toimuva ISAF Maailma Karika Weymouth'i etapi kvalifikatsioonivõistlusega.

EUROSAF Champions Sailing Cup 2015 koosneb viiest etapist. Sarja avaregatt Trofeo S.A.R. Princesa Sofia peeti 28. märtsist 4. aprillini Hispaanias Palma de Mallorca’l. Sellele järgnes 6.-10. mail Itaalias Garda järvel toimunud Garda Trentino Olympic Week. Kolmas osavõistlus Delta Lloyd Regatta peetakse 26.-30. mail Hollandis Medemblik’is ning neljas, Kieler Woche 20.-24. juunil Saksamaal Kiel’is. Sari lõppeb Semaine Olympique Francaise regatiga, mis toimub 5.-9. oktoobril Prantsusmaal La Rochelle’is.