Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Olympic Casino koostöös läbiviidud meeskonnavõistlusest võttis osa 14 tiimi, mille viis liiget mängisid samaaegselt erinevatel SNG-turniiridel. Pool võidufondist jagunes iga SNG-turniiri kolme parima vahel, ülejäänu kuulus aga üldarvestuse kolmele edukaimale võistkonnale.

Lõplikus järjestuses ei saanud määravaks ainuüksi individuaalsed sooritused, vaid ka meeskondlik stabiilsus. Meistriks tulnutest oli ainsana võidukas Abuladze, ülejäänud lõpetasid aga kolmandal, viiendal, kaheksandal ning 12. kohal. Võidetud Eesti meistritiitel on kõikidele võistkonna liikmetele esimene.

Teise koha saavutanud PokerNewsi Turniiripokkeri Klubi, kes mängis kooseisus Annika Hint, Annika Haaviste, Veiko Aava, Veljo Raun ja Argo Garamaga, lahutas esikohast vaid üks punkt.

Samuti oli tihe konkurents järgmistele kohtadele, sest kolmandat kohta eraldas üheksandast vaid viis punkti. Viimasele poodiumikohale pääses EST Klick, mille moodustasid Tarmo Tammel, Mati O., Martin Mänd, Marius Morel ning Indrek Strandberg.

Ainsa meeskonnana suutis saavutada kaks turniirivõitu "Lohe", kuid paraku esinesid meeskonna kolm ülejäänud liiget oluliselt alla keskmise ning seetõttu ei jõutud ka üldarvestuses neljandast kohast kõrgemale.

Juba järgmisel nädalal alustatakse Eesti meistrite selgitamist online-pokkeris. Kümnest pokkeriturniirist koosnev festival viiakse läbi 12.-16. novembril Triobeti pokkeritoas.