Vaata intervjuud võitjaga:

PokerStars.net tasuta pokkerimängu keskkonnas toimunud pokkerivõistlusest võttis osa mitu tuhat Delfi lugejat üle terve Eesti. Eelmise nädala esmaspäevast kuni reedeni toimunud eelturniiridelt pääses iga päev finaali edasi 9 mängijat ning viie päeva jooksul jagasid edukamad 40 000 krooni eest auhinnaraha.

Finaali võitnud ja 65 000 krooni maksva EPT põhiturniiri pääsme teeninud Jaanus Mateus on mänginud pokkerit ligi kolm aastat ja täna tegeleb oma hobiga igapäevaselt. Ta mängis kaasa kahel Delfi pokkerivõistluse eelvoorul, kust esimesel jõudis pea tuhande osaleja seast 30 ning juba teisel korral 9 esimese hulka, pääsedes finaali. "Uskumatu, et finaali võitsin - tase oli üllatavalt hea ja mäng üpris keeruline," kommenteeris Mateus pärast lõppvõistlust.

"EPT-le lähen hea tundega ja eesmärgiks on ikka finaallauda pääsemine," märkis juba kolmandat aastat Soomes töötav pärnakas, kelle pokkerikarjääri kalleimad, 5000-kroonised turniirid on peetud internetis ning kelle senine suurim turniirivõit on olnud ligi 30 000 krooni.

Finaalis seljatas Jaanus Mateus 43 osalejat, neist viimastena mängijad s3terone ja henri72. Teine ja kolmas koht teenisid 1000-kroonised pääsmed igakuisele PokerStars Live turniirile Tallinnas.

PokerStarsi poolt spondeeritud Euroopa pokkeriturnee (EPT) esmakordne Tallinna etapp algab juba sel teisipäeval ning kestab järgmise esmaspäevani, 16. augustini. Tegemist on Eesti kõigi aegade prežtiissema pokkerivõistlusega, mis toob nädalaks Tallinnasse kümneid maailma pokkeritippe ning mitusada mängijat üle kogu maailma. EPT on maailma suurim pokkeriturnee nii mängijate arvu kui auhinnafondi suuruse poolest. Turnee viimase, 6. hooaja auhinnafond oli kokku enam kui 875 miljonit krooni.