Tallinna EPT finaallaua mängijate tutvustus:

Iste 1: Grzegorz Cichocki (38), Poola, 2 059 000 punkti
Cichocki alustas pokkeriga 2005. aastal, kui oli mängu telekast näinud. Tänaseks on ta täiskohaga professionaal, mängides pokkeriturniiridel kõikjal Euroopas. Ta on osalenud mitmetel EPT etappidel, kuid see on siiani selgelt tema parim live-turniiri tulemus. Tema suurim auhinnaraha pärineb teise koha eest EPT San Remo 700-euroselt kõrvalturniirilt, kuid head tulemused tulid ka EPT Vilamourast möödunud aastal ning EPT hooaja finaalist Madriidis, kus ta teenis 25 000 eurot.

Iste 2: Raigo "hotcocacola" Aasmaa (23), Eesti, 904 000 punkti
Aasmaa alustas netipokkeri mängimisega 2008. aastal ning live-turniiridega järgmisel suvel. Elukutseliseks hakkas ta 2009. aasta detsembris ning paar kuud hiljem sai temast Olympic-Online pokkeritoa profitiimi liige. Tallinna EPT finaallauda jõudmine on Aasmaa jaoks selgelt kõigi aegade parim turniiritulemus. Tema senine suurim võit pärineb Lätist, kus ta möödunud veebruaris võitis Baltic Hold'em Series festivali põhiturniiri Riias, teenides auhinnarahana 7200 eurot.

Iste 3: Jani Sointula, Soome - 769 000 punkti

Sointula on maailma pokkerimaastikul tuntud tegija ja mitte ainult oma pikkade heledate juuste poolest (mida ta on kasvatanud alates 2003. aastast), aga ka oma kaheksa-aastase pokkerikarjääri ja kõikjalt maailmast pärinevate tublide tulemuste tõttu.

Tallinn on Sointula jaoks mälestusväärne mängupaik, kuna tema esimene pokkeriturniiri auhinnaline koht ja turniirivõit pärineb 2003. aastast just siit. Sointula võitis toona Baltic Open Championshipi tiitli, mis tõi sisse ligi 3240 eurot. Nüüd on ta Tallinnas esmakordselt EPT põhiturniiri finaallauas, võistlemas 275 000-eurose esikoha nimel.

Pisut enam kui aasta pärast oma esimest võitu Tallinnas tegi Sointula oma läbimurde pokkeris, võites Monte Carlo Millions turniiri. Sellele järgnesid mitmed suured tulemused. Ta lõpetas teisena 2006. aasta maailma pokkeriturnee (WPT) põhiturniiril Pariisis ning tuli teiseks ka möödunud hooajal Londoni EPT High Roller turniiril. Tänaseks on ta live-pokkeriturniiridelt võitnud kokku ligi 1,3 miljonit eurot.

Iste 4: Stuart Fox (32), Inglismaa, 514 000 punkti
Fox on kodumaal tuntud pokkeriproff, kes on pokkeriga tegelenud kaheksa aastat. Lisaks live-turniiridele mängib ta heads-up rahamänge ja turniire internetis. Foxi sõnul on Tallinna EPT olnud tema jaoks väga piinarikas, kuna tema punktisumma on varieerunud pidevalt vaid 10 ja 20 suure pimepanuse vahel. Tal pole pokkeris kindlaid eesmärke - lihtsalt teenida võimalikult palju raha, et saada mugavalt ka edaspidi suurturniiridel osaleda.

Iste 5: Arvi Vainionkulma (21), Soome, 258 000 punkti

Soome majandustudengit Arvi Vainionkulmat ootab Tallinnas ees tema pokkerikarjääri suurim auhinnaraha. Vainionkulma senine suurim live-turniiri võit, 8192 eurot pärineb Soomes Midnight Sun pokkerfestivalil finaallauda jõudmise eest. Samuti jõudis ta finaallauda ka Iirimaa lahtiste pokkerimeistrivõistluste 1000-eurosel kõrvalturniiril.

Iste 6: Sami Kelopuro (24), Soome, 1 325 000 punkti
Viimase viie aasta jooksul on netipokkeri suurimates rahamängudes pidevalt figureeriv Sami Kelopuro omandanud ühe kartmatuima mängija maine. Möödunud aastal lõpetas ta 12. kohaga EPT hooaja finaali Monte Carlos. Seejärel teenis ta PokerStarsis toimuva netipokkeri festivali SCOOP põhiturniiril auhinnarahana enam kui pool miljonit dollarit. Las Vegases pokkeri MMi raames tuli ta teiseks 10 000-dollarilise osalustasuga Omaha meistrivõistlustel, teenides oma järgmised pool miljonit dollarit. Tema senised kuus live-turniiri rahakoha ületavad kõik 30 000 dollarit. Tegemist on tema esimese EPT finaallauaga.

Iste 7: Erlend "Sir_Winalot9" Melsom (23), Norra, 326 000 punkti
23-aastane Norra pokkerimängija võitis pääsme Tallinna EPT põhiturniirile PokerStarsi steps kvalifikatsioonisüsteemi kaudu. Ta on pokkeriga tegelenud alates kooli lõpetamisest, kuid praeguse tulemuse näol on tegemist tema senise esimese suurema auhinnaga. Melsom mängib peamiselt internetis, osaledes nii NLHE kui PLO turniiridel. Tema suuremate saavutuste hulka kuulub netipokkeri festivali SCOOP esikoha võtmine 2100-dollariliselt PLO heads-up turniirilt möödunud aasta mais. Kokku on ta netipokkeriga võitnud üle miljoni dollari, millest enamus pärineb mängudest PokerStarsis.

Iste 8: Ronny Kaiser (21), Šveits, 2 394 000 punkti
Kaiser alustas pokkeri mängimist internetis, kui ta oli saanud 18-aastaseks. Ta on keskendunud turniiridele ja Omaha rahamängudele ning on neis algusest peale edukalt esinenud. Ta ehitas üles oma pokkerirahakoti ning siis hakkas seejärel suuremat rõhku panema Euroopas toimuvatele Omaha live-rahamängudele, olles regulaarne osaleja Austria kasiinodes toimuvatel €100/€200 mängudel. Kaiseri kontol on mitmeid märkimisväärseid rahakohti Euroopa pokkeriturniiridelt, nende seas 20. koht EPT 6. hooaja San Remo etpailt, mis tõi talle sisse 30 000 eurot.