Esmaspäeval alanud kahepäevasest 150-eurose osalustasuga H.O.R.S.E. turniirist, mis koosnes viiest erinevast pokkerimängust (Texas Holdem, Omaha Hi-Lo, Razz, 7-Card Stud ja 7-Card Stud Hi-Lo), võttis osa 53 mängijat. Avapäeva järel selgus kaheksast mängijast koosnev finaallaud, mida alustas võimsa liidrina kaks aastat tagasi samas mänguformaadis Eesti meistriks tulnud tunnustatud segamängude spetsialist Veljo Raun.

Finaallauas haaras aga liidriohjad 31-aastane Marko Keskel ning kättevõidetud edu ta käest ei andnud. „Kindlasti ei tulnud see võit kergelt,“ kinnitas 10-aastase mängukogemusega pokkeriproff, kes oli eelmistel Eesti meistrivõistlustel parim 504 osalejaga rahvaturniiril. „Kõige raskem vastane oli Veljo Raun, kuid visa vastupanu osutasid ka teised. Teadsin, et kui ma piisavalt agressiivselt ei mängi, siis ründavad nad ise,“ lisas Keskel.

2186 eurot auhinnaraha teeninud Keskelile järgnes Hanno Kerem (1427 eurot), kes pidi juba neljandat korda turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste esikohaduellis vastase paremust tunnistama. Ka pronksile tulnud Revo Kink (1055 eurot) on jõudnud korduvalt live’is mängitavatel Eesti meistrivõistlustel kolme parema sekka, kuid esikoht on temalgi puudu. Veljo Raunil kahjuks teisel päeval mäng ei sujunud ning leppida tuli kõigest viienda kohaga.

150-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha turniiril võidutses 102 mängija konkurentsis kogenud turniirimängija Peeter Talviste. Tema saavutuse teeb eriliseks asjaolu, et tänu kolm aastat tagasi heads-up mänguformaadis vabariigi meistriks tulnud Sten Talvistele sai nendest esimene isast ja pojast koosnev pokkeripaar, kes võib uhkustada turniiripokkeri Eesti meistritiitliga.

13 275-eurose auhinnafondiga turniiri esikoht tõi Talvistele sisse 3850 eurot. Talle järgnesid noored rahamängude spetsialistid Sander Laprik ning Simon Vakoljuk, kes teenisid vastavalt 2483 ning 1792 eurot.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt korraldatavad Eesti meistrivõistlused jätkuvad täna kell 18:00 Reval Park Hotel & Casinos algava kahe turniiriga. Võitja selgitatakse vaid õrnemast soost pokkerimängijatele mõeldud 50-eurose osalustasuga No Limit Holdem ning meistrivõistluste kalleimal, 500-eurose sisseostuga No Limit Holdem 6-max turniiril. Naiste meistritiitlit asub kaitsma Ave Lepik ning 6-maxi oma Mauri Dorbek.