Turniiri kolm parimat mängijat otsustasid sõlmida omavahelise kokkuleppe ning jagada auhinnaraha vastavalt punktide arvule, mille alusel teenis Veljo Raun 2955, Indrek Raudkar 2840 ning Rene-Rainer Pruuden 2411 eurot.

Mängust tiitlile väljus võitjana Raudkar, Pruuden ning Raun pidid leppima vastavalt teise ja kolmanda kohaga. Kuna Raudkar kvalifitseerus turniirile läbi Triobeti, teenis ta pokkeritoalt lisapreemiana 1500-eurose auhinnapaketi.

„Turniir oli mõnus ning seltskond lahe, kaardijooks kulges väikeste tõusude ning mõõnadega,“ iseloomustas tšempion edukalt lõppenud võistlust. „Õnneks pidas närv vastu ning erilisi rumalusi ei teinud. Kuigi mullimängus oli minu punktisumma üks väiksemaid, sain oma stäki õigel ajal üles ning edasi läks kõik vaid ülesmäge,“ lisas internetis peamiselt knock-out turboturniire harrastav pokkerientusiast.

Raudkar oli 2012. aasta sügisel toimunud online-pokkeri Eesti meistrivõistluste üldarvestuse parim mängija, kuigi tollal ei õnnestunud tal ühtegi turniiri võita. Oma esimese meistritiitli teenis mees hoopis järgmise aasta kevadel, võites live-pokkeri Eesti meistrivõistluste kalleima, 500-eurose osalustasuga No Limit Hold’em 6-max turniiri.

Meistrivõistluste üldarvestuses jagavad värske tšempion ning teisipäeval limit H.O.R.S.E. meistriks tulnud Kairit Leibold 25 punktiga esikohta, Veljo Raun jääb nendest nelja punktiga maha. Kõik eelpool nimetatud mängijad esindavad PokerNewsi turniiripokkeri klubi, kes on ka ülekaalukas liider võistkondlikus arvestuses.

Eesti meistrivõistlused jätkuvad täna kell 16:00 algava 500-eurose osalustasuga No Limit Holdem 6-max turniiri finaaliga, mida alustab liidrina kogenud pokkeriproff Runnar Lindepuu. Kaks tundi hiljem algab tiitlivõistluste kuues, 150-eurose sisseostuga Pot Limit Omaha Hi-Lo turniir. Sarnaselt eelnevatele vältab seegi võistlus kaks päeva ning turniiri finaallaud mängitakse reede õhtul.