Eelmise aasta detsembris tagasid eestlased Viinis toimunud kvalfiktasiooniturniiri võiduga koha 12.-15. aprillini toimuvale Euroopa Rahvaste Karika finaalturniirile Küprosel. Turniir toimub seni veel vähemlevinud, oskusi enim esile tõstvas “match play” formaadis, kus määrav ei ole konkreetse mängija tulemus eraldiseisvana, vaid võrdluses vastasvõistkondade mängijatega, kes teistes laudades mängivad läbi täpselt samad kaardijaotused.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni presidendi Marek Reinaasi sõnul on paljud riigid esindatud väga nimekate ja pärjatud mängijatega. "Eestis ühtegi pokkeri superstaari ei ole, mistõttu saab meie trumbiks olla stabiilsus ehk ühtlaselt tugev sooritus," näeb ETPFi president ka Eestil võimalusi. “Olen kindlasti optimistlikult meelestatud ja arvan, et Eesti võistkonnal on eeldusi konkureerida kõrgeimatele positsioonidele,” ütles ETPFi president Marek Reinaas, kes lõi ka ise kvalifikatsiooniturniiril kaasa.

Eesti võistkond osaleb Küprosel koosseisus Kelly Limonova, Katti Järvsoo, Marko Kolk, Herli Olop, Laur Sibold ning kolmekordne Eesti meister Henri Käsper. Finaalis võtavad omavahel mõõtu 14 riigi esindajad: Küpros, Bosnia ja Hertsegoviina, Taani, Eesti, Prantsusmaa, Ungari, Iirimaa, Leedu, Holland, Poola, Venemaa, Serbia, Hispaania ja Suurbritannia.

Live-videoülekanne turniirist on nähtav sel laupäeval ja pühapäeval ajavahemikul 12-20 Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni kodulehel. Võistluse kulgemisest ja vahetulemustest saab infot ETPFi Facebooki lehelt.

Rahvusvaheline Pokkeriföderatsioon(IFP) on asutatud 2009. aastal ja sinna kuulub lisaks Eestile veel 43 riiki.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IFP) liikmeks. Tänaseks koondab ETPF kaheksat pokkeriklubi, kes ühendavad ligi 200 aktiivset mängijat. ETPFi tegevust toetavad Olympic Poker Club, Paf, PokerStars ja Triobet.