Eelmisel aastal purustas 565-dollarilise sisseostuga Colossus mitmekordselt live-pokkeriturniiride osalemisaktiivsuse rekordi, kui nelja stardipäeva jooksul tehti kokku 22 374 sisseostu. Turniiri võitis ameeriklane Lance Garcia, kes teenis selle eest 630 000 dollarit. Sel aastal on numbid veelgi suuremad, turniiri garanteeritud auhinnafond on 7 miljonit dollarit ning võitjat ootab vähemalt 1 miljoni dollari suurune palgapäev.

“Loomulikult on suurvõidu tabamise tõenäosus väike, sest alistada tuleb tohutu hulk vastaseid,” ütleb Imre Leibold. “Aga mulle meeldib unistada ning mõte, et ulatan heade tegude otstarbeks üle tšeki poolele miljonile, on äärmiselt motiveeriv.”

Kui turniiril edu saavutada ei õnnestu, siis annetavad Leiboldid heategevusse siiski 250 eurot ning sama palju lisab juurde projekti toetaja Triobet. “Muidu võib juhtuda, et tükk tühja juttu puhutud, aga reaalselt ei laeku abivajajatele sentigi.Teoreetilise abirahaga ei õnnestu siin maailmas midagi paremaks muuta, aga 500 euro eest saab teha üllatavalt palju, näiteks kümnele perele nädalaks lõunalaua katta või jõulude ajal 50 puudustkannatavat last natukene rõõmsamaks muuta.”