26-aastane Haapsalust pärit pokkeriproff tuli võitjaks Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Pafi, Unibeti, Triobeti ja Olybeti koostöös läbiviidavate online-pokkeri Eesti meistrivõistluste (OPEM) kalleimal, 215-eurose sisseostuga No Limit Holdem 6-max Highroller turniiril, millest võttis osa 53 mängijat.

Nimekaid pokkeriproffe ühendavasse Turnapro meeskonda kuuluv Sein on elukutseline netimängija, kes näidanud häid tulemusi ka live-turniiridel. Lisaks Triobeti taevaturniiri esikohale on Sein võitnud ühe igakuise Paf Live'i ning jõudnud tänavuste Eesti meistrivõistluste põhiturniiril kümne parema sekka.

3710 eurot teeninud tšempionile järgnesid 2012. aasta heads-up'i Eesti meister Andreas "BossWombat" Kaju ning tunnustatud Tartu pokkeriäss Runnar "bmwandnba" Lindepuu, kelle saagiks jäi vastavalt 2332 ning 1590 eurot. Rahalisi preemiaid jagus 10600-eurose auhinnafondiga turniiri seitsmele parimale, kelle sekka mahtus ka viienda koha saavutanud Eesti läbi aegade edukaim pokkerimängija Madis "muruntau" Müür.

Triobetis toimunud highroller-turniir oli suurima osalejate arvuga vähemalt 200-eurose sisseostuga pokkerivõistlus OPEM-i 8-aastases ajaloos. Eelmisel aastal püstitatud rekord ületati tänavu kahe osalejaga.

"Reeglina on highroller-turniiridel pikemad mängutasemed, suurem algstäkk ning korralik auhinnafond, mis muudab need tõsistele harrastajatele atraktiivseks," selgitas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. "Uus rekord annab tunnistust, et Eestis on palju tugevaid pokkerimängijad, kes ei kõhkle end keskmisest kõrgema sisseostu ning mängutasemega turniiridel proovile panna," lisas Burget.

Kuna highroller-turniir meistrivõistluste üldarvestuses punkte ei andnud, jätkab OPEM-i üldliidrina Oskar Ojaveer, kes leppis eile 15. kohaga. Meistrivõistlused jätkuvad täna õhtul kell 19.00 OlyBetis algava Pot Limit Omaha 8-max turniiriga, millele järgneb Limit Holdem Turbo pool tundi hiljem.